چگونه حین کار کردن ورزش کنیم؟


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 4 / 1 / 1393
بازدید : 674
نویسنده : sharef zadeh

اگر شما هم از فناوری های امروزی برای کار کردن استفاده می‌کنید، احتمالا زیاد به ورزش کردن فکر نمی‌کنید. مسلم است که وقتی مجبور باشید هر هفته بیش از ۳۰ ساعت به اینترنت متصل باشید وقت زیادی برای ورزش کردن در اختیار نخواهید داشت و بیشتر وقت خود را پشت میز کامپیوتر خود سپری می‌کنید.

exercise-with-work-salemzi-392692364.jpg

در ابتدا ممکن است به نظرتان برسد که ورزش کردن برای شما که اصلا وقت آن را ندارید امکان ندارد. اما خودتان هم می‌دانید که اگر روزانه مدت کمی به ورزش بپردازید خلاقیت شما تا حد قابل توجهی افزایش می‌یابد و در زمان کار احساس بهتری خواهید داشت. شاید نتوانید روزانه یک ساعت ورزش کنید ولی می‌توانید در میان کارهای خود زمان هایی هم برای ورزش کردن پیدا می‌شود.

اینکه کار دارید یا وقت کافی ندارید همه بهانه است؛ خودتان بهتر از همه می‌دانید که بالاخره می‌توانید در کنار کارهای خود کمی هم به سلامتی خود فکر کنید. در ادامه چهار روش برای اضافه کردن برخی حرکات ورزشی به زندگی پر مشغله شما را از نظر می‌گذرانیم:

۱- بایستید یا از توپ تعادل استفاده کنید
حرکات ورزشی زیادی وجود دارند که شما می‌توانید در دفتر کار خود آنها را انجام دهید ولی اگر می‌خواهید در حالی که همچنان روی کارتان متمرکز هستید کمی هم کالری بسوزانید، می‌توانید از صندلی خود بلند شوید و بایستید.

ممکن است در ابتدا کمی عجیب و غریب به نظر برسد ولی تحقیقات نشان داده است که عاملی به نام « فیزیولوژی عدم تحرک » بدن شما را مجبور می‌کند که به نشستن های طولانی مدت عکس‌العمل منفی نشان دهد. حتی اگر ورزش هم می‌کنید نباید به صورت طولانی مدت بنشینید.

اگر در حال انجام کاری هستید که به نشستن نیاز دارد می‌توانید از توپ های تعادل استفاده کنید. توپ های تعادل به شما کمک می‌کنند که در همان حالت نشسته عضلات شکم و پشت خود را تقویت کنید و همچنین بدون اینکه تمرکز خود را روی کارتان از دست بدهید کمی هم تحرک داشته باشید.

۲- ورزش و استراحت را با هم ترکیب کنید
یکی از مشکلاتی که ممکن است با آن رو به رو شوید این است که شما روز خوبی در کار خود سپری نکرده باشید و اکنون هم حال و حوصله ورزش کردن را ندارید. این اتفاق بین افرادی که زیاد کار می‌کنند متداول است. گاهی اوقات شما به جای ورزش به استراحت نیاز دارید. ولی شما می‌توانید از استراحت به عنوان یک انگیزه برای ورزش کردن استفاده کنید و در واقع ورزش و استراحت را با یکدیگر ترکیب کنید.

می‌توانید در روزهایی که دویدن یا کار کردن با وزنه‌ها برایتان غیرممکن به نظر می‌رسد از ورزش‌های آرامش بخشی مثل یوگا بهره ببرید. با یک جستجوی ساده در اینترنت می‌توانید چند تمرین یوگا بیاموزید و آنها را حتی در خانه هم انجام دهید تا هم ورزش کرده باشید و هم کمی اعصاب خود را آرام کرده باشید.

۳- کارهای خود را زمانبندی کنید و جایی هم برای استراحت باقی بگذارید
کمی راه رفتن -حتی خیلی کوتاه- می‌تواند آثار مثبت فوق‌العاده‌ای روی جریان خون شما داشته باشد و قدرت تمرکز شما را به حد قابل توجهی افزایش دهد. اگر کارهای خود را زمانبندی کنید و زمان‌هایی هم برای استراحت کردن معین کنید. حتی اگر این استراحت کردن برای رفتن به دستشویی یا پر کردن ظرف آب یا فنجان چای و قهوه باشد، علاوه بر اینکه کارهای خود را به صورت منظم‌تر و سر وقت انجام می‌دهید، در زمان استراحت هم کمی به خود و سلامت خود اهمیت می‌دهید. 

شاید فکر کنید که برای اینکه تغییری در شرایط بدنی خود ایجاد کنید حتما باید روزانه ساعت‌ها ورزش کنید، ولی با حرکات ورزشی ساده و کوتاه هم می‌توان تغییرات بزرگی در بدن ایجاد کرد. مواردی مثل استفاده از پله‌ها به جای آسانسور، پارک کردن خودرو کمی دورتر از محل کار و پیاده روی کردن تا محل کار یا راه رفتن در محیط کاری خود در ساعات کاری. 

۴- حداقل تا ۶۶ روز به این برنامه ادامه دهید
ارتقاء شیوه زندگی یعنی تغییر در عادت‌ها. تحقیقات نشان داده که حداقل ۶۶ روز طول می‌کشد که یک کار جدید به یک عادت تبدیل شود. بنابراین زود ناامید نشوید. ممکن است در ابتدا مجبور شوید کمی با خود کلنجار بروید ولی کم کم به ورزش کردن در کنار کار کردن عادت می‌کنید. 

•••

این مطلب توسط بهراد جاود نوشته و به صورت اختصاصی برای سالم زی فرستاده شده است. بهراد جاود مدیر وبلاگ «کارگشا» است که مطالبی مفید در زمینه مدیریت کسب و کار و زندگی منتشر می‌کند.

چنانچه شما نیز مطلبی مرتبط با موضوعات منتشره در سالم زی را ترجمه یا تالیف کرده‌ یا در وبگاه خود منتشر کرده‌اید، می‌توانید جهت انتشار اختصاصی یا بازنشر آن در سالم زی، با ما تماس بگیرید.
بدیهی است، تیم تحریریه نشریه اینترنتی سالم زی در رد و یا قبول مطالب ارسالی جهت انتشار یا بازنشر، مختار و در ویرایش نگارشی و اجرای قواعد کلی نشر متون و تصاویر در سالم زی، آزاد است.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 80
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 10631
بازدید ماه : 25890
بازدید کل : 1260713
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com